Najpopularniejszym rodzajem jest sushi Białołęka nigiri, czyli paluszki z kleistego ryżu zwieńczone małym filetem z ryby lub owoców morza. W zależności od rodzaju ryby, jeden kawałek sushi nigiri zwykle waha się od 40 kalorii (kalmary, przegrzebki) do 50 (łosoś, żółtaczka) lub 65 kalorii (węgorz, jeżowiec). Jeśli próbujesz schudnąć, zazwyczaj kobiety powinny trzymać się sześciu kawałków nigiri lub maki, a mężczyźni dziewięć kawałków razem z zupą miso. Aby poczuć się usatysfakcjonowanym, jedz powoli i delektuj się sushi Białołęka. Jeszcze lepiej, spróbuj Sashimi to po prostu surowa ryba podawana w plasterkach bez ryżu. Większość rodzajów sashimi z restauracji z Białołęki dostarcza od 30 do 40 kalorii na jedną uncję.
Jeśli chcesz schudnąć, zazwyczaj kobiety powinny trzymać się sześciu kawałków nigiri lub maki, a mężczyźni dziewięć kawałków, razem z zupą miso. Aby poczuć się usatysfakcjonowanym, jedz powoli i delektuj się sushi. Jeszcze lepiej, spróbuj Sashimi to po prostu surowa ryba podawana w plasterkach bez ryżu. Większość rodzajów sashimi dostarcza od 30 do 40 kalorii na jedną uncję. Oczywiście będziesz chciał unikać bułeczek maki z dodatkiem tłuszczów. Bez majonezu, twarogu i smażonych bułek w tempurze Białołęka smakują równie dobrze. Zachowaj zen i spokojnie obchodź się z sosem sojowym. Dodanie awokado jest w porządku, zdrowy tłuszcz z nich stanowi uzupełnienie ryby. Podstawowe Białołęka z tuńczykiem lub łososiem mają zazwyczaj od 140 do 180 kalorii!